Porchetta

Porchetta je slané, mastné a vlhké vykostěné vepřové pečené podle italské kulinářské tradice. Jatečně upravené tělo je vykostěné, pečlivě uspořádána naplněná játry, divokým feniklem, veškerý tuk a pokožka stále plná a / nebo pražená, tradičně přes dřevo po dobu 8 hodin. Porchetta je obvykle těžce slaná kromě plnění česnekem, rozmarýnem,...

Porchetta je slané, mastné a vlhké vykostěné vepřové pečené podle italské kulinářské tradice. Jatečně upravené tělo je vykostěné, pečlivě uspořádána naplněná játry, divokým feniklem, veškerý tuk a pokožka stále plná a / nebo pražená, tradičně přes dřevo po dobu 8 hodin. Porchetta je obvykle těžce slaná kromě plnění česnekem, rozmarýnem, fenyklem nebo jinými bylinami, často divokými. Porchetta byla vybrána italským ministerstvem zemědělské, potravinářské a lesnické politiky jako produkt tradičního zemědělsko-potravinářského produktu, který je jedním z seznamu tradičních italských potravin, které mají kulturní význam.

Více informací

Aktivní filtry