Salámy

Salumi patří mezi hlavní postavy italské kulinářské produkce. Je velmi snadné najít plátky prosciutta na stolních stolech během italského oběda nebo večeře, nebo v sendvičích pro dobré občerstvení nebo jako klíčová složka nových a kreativních receptů. Dnes je italská produkce Salumi vyráběna převážně z vytvrzených produktů, připravených solí...

Salumi patří mezi hlavní postavy italské kulinářské produkce. Je velmi snadné najít plátky prosciutta na stolních stolech během italského oběda nebo večeře, nebo v sendvičích pro dobré občerstvení nebo jako klíčová složka nových a kreativních receptů. Dnes je italská produkce Salumi vyráběna převážně z vytvrzených produktů, připravených solí a sušením.Ale mohou být také vařené (např. Prosciutto Cotto , Mortadella , Zampone a Cotechino ) nebo uzené ( Speck ). V minulosti rostl italský masový průmysl s rostoucí potřebou zachovat maso, ale dnes inteligentní používání moderních technologií zajišťuje zdravější a vždy vkusný výrobek, mísící tradiční techniky s inovacemi.

Více informací

Aktivní filtry