
Gelatina di Lambrusco 220g
Želatina z vinných hroznů odrůdy Lambrusco s želatinovou konzistencí a tmavou...
Želatina z vinných hroznů odrůdy Lambrusco s želatinovou konzistencí a tmavou...
Mostarda, je ovoce naložené v cukru se silnou vůní a chutí hořčice. Název Mostarda, je...
Ovocná horčice Mostarda z černých fíků je ovoce naložené v cukru se silnou vůní a chutí...
Čatní (marmeláda) z červené cibule Tropea Calabria je proslulá svou zvláštní sladkostí....
Čatní (marmeláda) ze zelených rajčat z odrůdy „San Marzano“. Její vynikající chuť...
Pikantní čatní z červených Kalábrijských papriček je ideální s velmi vhodným doprovodem...
Marmeláda z bílých fíků se podává na ideálně bílém toastu nebo na crostini, je vhodná k...
Marmeláda z jahod a granátového jablka se podává na toastu nebo na crostini, je vhodná...
Marmeláda ze sicilských pomerančů se podává na toastu nebo na bílém chlebu, je vhodná k...
Marmeláda z citrusů bergamotu BIO se podává k snídani nebo svačině na toastu, nebo...
Marmeláda z mandarinek "Klementine" z Kalábrie v BIO kvalitě se širokou škálou...