
Tortelloni al Tartufo Nero Linea...
Tortellini jsou typickou pastou z regionu Emilia Romagna, charakteristickou pro kuchyni...
Tortellini jsou typickou pastou z regionu Emilia Romagna, charakteristickou pro kuchyni...
Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolínové mouky ( Grano Duro) a...
Sušený salám s lanýži ve vlastním střívku, původem z Toskánska z Greve in Chianti....
Aceto di balsamico crema s bílým lanýžem má výraznou chuť bílých lanýžů a dodává...
Tramezzino – italský toastový chléb se podává většinou studený s různými náplněmi...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Bruschetta je typický pokrm, plný jihoitalských chutí. Jedinečná harmonie chutí, která...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné...
Piadina je kulatý plochý chléb z pšeničné mouky, vody, soli, sádla a s olivovým olejem....
Sušenky vyrobené z čerstvých vajec v britském stylu, které se vyznačují jemnou...
Smetanové sušenky s kakaem vyrobené z čestvých vajec jemné chuti ideální pro zdravou...
Klasické smetanové sušenky harmonické chuti vyrobené z čerstvých vajec.
Cukrářské piškoty Savoiardi jsou lahodné, podlouhlé, pečené z pšeničné mouky. Jsou...
Mandlové sušenky Amaretti se nejčastěji v Itálii podávají jako malý dezert k espressu
Semola di grano duro je mouka získaná mletím tvrdozrnné pšenice (Triticum durum)....
Farina di grano tenero typo 00 per Pizza je druh Italské mouky s přesnými pravidly pro...
Couscous je spařená krupice z různých druhů obilí (v Itálii je to pšenice), která je...
Unikátní mouka získaná jemným mletím rýžových zrn odrůdy Vialone Nano, díky použítí...
Instantní kukuřičná mouka předem uvařená a opět vysušená. Proto je její následná...