
Mortadella con Pistacchio 3,2kg
Mortadella s pistáciemi patří k nejznámějším italským specialitám. Skládá se z mletého...
Mortadella s pistáciemi patří k nejznámějším italským specialitám. Skládá se z mletého...
Mortadella patří k nejznámejším italským specialitám, tato varianta je bez pistáciových...
Bresaola je sušené hovězí maso temně červené barvy. Nasolené maso se 2-3 měsíce suší na...
Špek z vepřového masa Lardo se podává buď krájený na tenké plátky s pečivem nebo se...
Rolovaná zauzená slanina z 100% vepřového masa pocházející jen z Itálie. Pancetta se...
Pancetta Coppata je tradiční produkt z oblasti Emilia – Romagna jedná se o sušenou...
Jedná se o typickou uzeninu střední a centrální Itálie, vepřové vykoštěné celé selátko...
Speck di montagna je specialita jižního tyrolska oblasti Alto Adige a podává se...
Vyzrálý salám s fenyklem je pokrytý bílou plísní, má jemnou chuť fenyklu a také jemné...
Tradiční italský vesnický salám s mozaikou bílého špeku, který se vyznačuje unikátní...
Jemnozrnný vepřový salám Milano zraje cca 3 měsíce, je vhodný na předkrmový talíř....
Suchý vepřový salám Sopressa Veneta je vyrobený podle tradičního receptury z Veneta z...
Typický sušený vepřový salám Felino je tradiční italský salám, vyrobený z vepřového...
Jemná vyzrálá parmská bez kosti se sladkou a rafinovanou chutí. Prosciutto di Parma je...
Sušená vepřová Coppa je italská specialita ze svaloviny vepřové krkovice, která se...
Tradiční očištěná vepřová zrající sušená šunka, pocházející z Pádské nížiny, vyrobena z...
Sušený myslivecký salám vyrobený z nejlepšího vepřového masa, s výraznou vůní a jemnou...
Skvělý jemný italský uherák, sušený, z vepřového masa. Podle slavné maďarské receptury,...
Suchý vepřový salám z výběrového masa s bílou povrchovou plísní je úzce spjatý s...
Pikantní vepřový středně velký salám, jeho tvar je dán tím, že v některých oblastech...
Ventricina je pikantní italský salám vyrobený z vepřového masa, dochucený solí, pepřem...
Vepřový salám s mozaikou špeku z vepřového masa. Maso je pečlivě vybíráno a mleto, poté...