

Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
Bresaola je sušené hovězí maso temně červené barvy. Nasolené hovězí maso se 2-3 měsíce suší na vzduchu. Sušené hovězí Bresaola se krájí se na velmi tenké plátky a skvěle se hodí jako delikátní předkrm. Bresaola pochází ze severu Itálie z Lombardie a doplněk v názvu "Punta d’Anca" znamená "květová špička".
Producent: Brianza Salumi di Vismara Luigi & C. S.r.l.
Název česky: Sušené hovězí maso I.G.P.
Název italsky: Bresaola della Valtellina I.G.P.
Složení: Hovězí maso, sůl, dextroza, přírodní aroma, Konzervant E250, E252, Antioxidanty E301, střívko není jedlé.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g 680kj/161kcal, Tuky 1,9g z toho Nasycené mastné kyseliny 0,7g, Sacharidy 0,8g z toho Cukry 0,7g, Polyalkoholy: 0, Škroby 0 Vláknina 0, Bílkoviny 35,0g Vitamíny 0 Sůl 3,3g
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Bresaola je sušené hovězí maso temně červené barvy. Nasolené hovězí maso se 2-3 měsíce suší na vzduchu. Sušené hovězí Bresaola se krájí se na velmi tenké plátky a skvěle se hodí jako delikátní předkrm. Bresaola pochází ze severu Itálie z Lombardie a doplněk v názvu "Punta d’Anca" znamená "květová špička".