Jihotyrolský Speck di Montagna

Jihotyrolský Speck di Montagna
search
  • Jihotyrolský Speck di Montagna
  • Jihotyrolský Speck di Montagna

Speck di Montagna 2,5kg

Speck di Montagna je specialita a lahůdka z jižního Tyrolska, oblasti Alto Adige a vyrábí se z kompletně vykostěné, mírně uzené syrové šunky, typické pro tuto oblast. Speck z Alto Adige vděčí za svůj nezaměnitelný charakter tradiční metodě zpracování. Zpočátku se vyráběl pro potřebu konzervace masa. Solením bylo možné maso z prasat zabitých v období Vánoc uchovat po celý rok. Maso se po procesu solení a zrání udí za studena při teplotě do 20℃. Výrobní proces průměrné trvá 22 týdnů a obsah soli v konečném produktu nepřesahuje 5%. Speck di Montagna se podává nakrájený na velmi tenké plátky nebo na nudličky a využívá se nejčastěji v studené kuchyni.

1790
Poznámka k ceně
Váha tohoto produktu je pouze orientační a skutečná cena bude přepočítána podle reálné váhy produktu
1 238,00 Kč

1 105.36 bez DPH


Počet

Jihotyrolský Speck di Montagna

Uvedená cena výrobku je za 2,5 Kg. Cena bude přepočtena dle skutečné váhy. Speck je originálně od výrobce porcovaná v 2,5 - 3 Kg vakuovém balení.  Při platbě počkejte na přepočítání ceny, kterou pošleme na Vámi uvedený e-mail (první doručený e-mail je automatický - s potvrzením objednávky, v druhém e-mailu pošleme přepočítanou cenu podle skutečné váhy.

Producent: GRANDI SALUMIFICI ITALIANI SpA
Název česky: Zauzený horský vepřový špek
Složení: Čerstvé vepřové maso, sůl, koření, přírodní aroma. Antioxidanty kyselina askorbová, konzervanty dusitan sodný, přírodní kouřové aroma, bez lepku a bez laktózy, Antioxidanty E301
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g 1080kj/259kcal, Tuky: 17g z toho Nasycené mastné  kyseliny: 6,8g Sacharidy: 0,5g z toho Cukry: 0,5g Polyalkoholy 0 Škroby 0 Vláknina 0, Bílkoviny: 26g Vitamíny 0 Sůl: 4,5g

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.