Ušlechtilý salám Toskánský Nobile

Ušlechtilý salám Toskánský Nobile
search
  • Ušlechtilý salám Toskánský Nobile
  • Ušlechtilý salám Toskánský Nobile

Salame Nobile 350g

Ušlechtilý salám Salame Nobile. Toskánský suchý salám je vyrobený z nejkvalitnějšího vyzrálého, dobře mramorovaného vepřového masa. Maso pro Salami Nobile je stále řezáno zcela ručně, nožem. Salame Nobile má silnou intenzivní chuť. Před konzumací ponechte několik minut při pokojové teplotě.
Doba zrání této kulinářské pochoutky je minimálně čtyři týdny. Ušlechtilý salám "Salame Nobile je vhodný k bílému pečivu a na obložené mísy spolu se sýrem a olivami. Krájí se na tenké plátky nejlépe při pokojové teplotě a se sklenkou italského vína v ruce.

43536
Poznámka k ceně
Váha tohoto produktu je pouze orientační a skutečná cena bude přepočítána podle reálné váhy produktu
412,00 Kč

367.86 bez DPH


Počet

Ušlechtilý salám Toskánský Nobile

Uvedená cena výrobku je za 350g. Cena bude přepočtena dle skutečné váhy. Salame Nobile je originálně od výrobce porcovaný v 330 - 390g balení. Při platbě počkejte na přepočítání ceny, kterou pošleme na Vámi uvedený e-mail (první doručený e-mail je automatický - s potvrzením objednávky, v druhém e-mailu pošleme přepočítanou cenu podle skutečné váhy.

Producent: Antica Macelleria Falorni
Název česky: Salám z vepřového masa
Složení: Vepřové maso, sůl, přirodní aroma, dextrosa Antioxidant E300 konzervant E252
Alergeny: Neobsahuje
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g  1752kj/422kcal, Tuky 33,87g z toho Nasycené mastné  kyseliny 21,95g, Sacharidy 1,02g z toho Cukry 0,5g, Polyalkoholy 0 Škroby 0 Vláknina 0, Bílkoviny 28,35g Vitamíny 0 Sůl 4,70g

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.